Ecopatris

Ecopatris Activisme Groep Amsterdam


Volg ons op:

Instagram Facebook Mastodon

Onze doelen:

  1. Grotere aantallen mobiliseren, activisten helpen om op te staan voor waar ze in geloven.
  2. Mensen helpen ontdekken hoe zij een verschil kunnen maken.
  3. Een reserve/achterban creëren om activistische bewegingen hulp te bieden.

Er is veel om voor te vechten, daar hoeven we niet tussen te kiezen. Intersectionele activisten willen opstaan tegen alle onjuistheid, maar niemand kan in zijn eentje alle acties en bewegingen in Amsterdam bijhouden. Door meerdere organisaties bij onze groep te betrekken, kunnen we een duidelijk overzicht creëren. Zo wordt het voor jou makkelijker om op de hoogte te blijven en te helpen wanneer dat voor jou uitkomt.

Jij kan een verschil maken. Jouw individuele toevoeging, ongeacht hoe klein of uniek, heeft waarde. Als je kiest om je bij ons aan te sluiten, hoef je niet met oneerlijke verwachtingen om te gaan: jij weet het beste wat je wel en niet kan. Administratieve hulp, creatieve bijdragen en zoveel andere mogelijkheden zijn belangrijk om de activisten die de straten opgaan te helpen. Er zijn meer kanten aan activisme dan enkel fysiek demonstreren. Jij kan een belangrijke bijdrage leveren, want we maken alleen samen een verschil. Zolang je het eens bent met onze belangrijkste waarden, ben je altijd welkom bij Ecopatris AG.

We zijn nog een jonge organisatie, maar naarmate we groeien geloven we dat we een steeds groter verschil kunnen maken. We willen activisme diverser en inclusiever maken. Wij willen jou helpen om jouw stem en jouw kracht te vinden. Sluit je bij ons aan!

Deelactie


Jij kan ons helpen om te groeien, ook zonder je bij ons aan te sluiten! Deel deze afbeeldingen met mensen die je kent en moedig ze aan om onze website te bekijken en je bericht door te sturen. Klik op een afbeelding die je wil downloaden.

Agenda


Onze kalender heeft als doel om acties bij te houden van meerdere verschillende organisaties. Deze acties vinden plaats in Amsterdam of online.

Doe mee!


Om mee te doen, als indiviudeel of organisatie, kan je Alexis contacteren!

Alexis Emmalyn Jayden Umlevias

Contacteer Alexis om mee te doen.

E-mail
Telegram
Mastodon
Mattermost (voor leden van XR)